„Finanţe şi Investiţii”

CIE „Moldexpo” S.A. În perioada de 4 şi 8 decembrie 2007, pe teritoriul CIE „Moldexpo” S.A. s-a inaugurat ediţia a II-a a expoziţiei specializate „Finanţe şi Investiţii”. Organizatorii acesteia au fost Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în colaborare cu Ministerul Economiei şi Comerţului al R.M., Ministerul Finanţelor, Ministerul Administraţiei Publice Locale, Comisia Naţională a Pieţii financiare, BIS Grup şi alţii.
   Participanţi la acestă expoziţie au fost: BC „ Moldova Agroindbanc”SA, Compania de Asigurări „Carat” SA, BC „Banca socială” SA, BC „Unibank” SA, Societatea Naţonală de Asigurări „Moldasig”, „Mioara” SA, Academiia de Studii Economice din Moldova, Institutul de Economie, etc. În cadrul expoziţiei a derulat un vast program de afaceri, şi anume, mese rotuinde ce au avut ca scop aducerea la cunoştinţă a rolului fiecărei instituţii economice, în dezvoltarea republicii noastre.
   Aflată la cea de-a doua ediţie, expoziţia „Finanţe şi Investiţii” reprezintă un forum important , cu o tematică actuală, cea a finanţării şi investiţiilor, cu menirea de a favoriza legătura directă între ofertant şi client, cu destinaţie atît persoanelor fizice, cît şi a celor juridice. Aici atenţiei publicului se propun cele mai mai diverse oferte de pe piaţa imobiliară, oferte de asigurare-reasigurare, alături de cele mai bune variante de credite ipotecare, sau alte soluţii financiare şi proiecte ale băncilor, companiilor de consulting şi audit, precum şi ale altor companii investiţionale.
   „Pe an ce trece numărul agenţilor economici care conştientizează faptul că, pentru menţinerea poziţiei pe pieţele tradiţionale şi cucerirea unor areale noi de desfăşurare a produselor sau de prestare a serviciilor, este nevoie de o reclamă eficientă, de crearea unei reputaţii ireproşabile, de comunicare constructive cu consumatorii, deaceea ne-am propus să realităm o asemenea expoziţie pentru a aduce la cunoştinţă clienţilor noile metode şi tehnologii ce au apărut în instituţiile economice autohtone” a menţionat GheorGhe Cucu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova
   Acest eveniment constituie un element considerabil în contextul implementării reformelor în vederea liberalizării economiei Moldovei, care vor contribui la îmbunătiţirea climatului investiţional şi sporurile fluxului de investiţii în activitatea de antreprenoriat, precum şi la creşterea indicatorilor financiari-economici ai intreprinderilor autohtone.

Lasă un comentariu